Ne poti urmari pe urmatoarele platforme de socializare:

Shop

Ceai verde cu mirodenii Dogadan, 20 plicuri/cutie

10,00 lei TVA inclus

Calitățile antioxidante ale ceaiului verde se întâlnesc cu efectul revigorant al condimentelor oferind o senzatie răcoritoare

Stoc epuizat

SKU: C3791 Categorie:

Descriere

Ceai verde (60%), condimente 36,8% (scor?i?oar?, ghimbir, cui?oare, cardamom, ardei), arom? natural? de condimente.

Informații suplimentare

Cuisoare

Cui?oarele sunt un condiment ob?inut din mugurii floriferi ai unui arbore exotic (Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata sau Syzygium aromaticum) din familia mirtaceelor. Cui?oarele au un continut ridicat de eugenol care ?nt?re?te rezisten?a organismului ?n lupta cu substan?ele toxice din mediu, ac?ioneaz? ca agent antiinflamator ?i asigur? o serie de nutrien?i, flavonoizi, vitamina C, mangan, alciu, magneziu ?i acizi gra?i omega-3.

Ceai Verde

Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunzele nefermentate de Camelia sinensis, arbust asiatic sempervirescent, extrem de cultivat in Extremul Orient, Argentina, China, India, Pakistan ?i Rusia. Datorita alcaloizilor continuti de ceaiul verde, acesta ofera organismului efecte stimulante, iar L-teanina din compozitia sa detine efecte calmante asupra sistemului nervos. Are un efect imediat revigorant, conferind organismului o stare de bine. Puternic efect antioxidant, intarziind procesul de imbatranire. Ajuta la mentinerea siluetei dorite, prin scaderea acumularilor de tesut adipos si favorizarea senzatiei de satietate. Contribuie la metabolismul energetic normal si ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Sprijina digestia.

Ghimbir

Ghimbirul (Zingiber officinale) este o planta care isi are originile in padurile tropicale din Asia de Sud si este folosita de secole atat in alimentatie, pentru a condimenta mancarea, cat si ca suport in medicina integrativa. Folosit pentru beneficiile sale inca din Antichitate si promovat chiar de Pitagora, ghimbirul a fost testat si de medicina chineza pentru ameliorarea manifestarilor digestive neplacute, a tusei sau in calmarea durerilor provocate de reumatism.

Scortisoara

Scor?i?oara este un condiment care vine din ramuri de copac salbatic, originare din Caraibe, America de Sud si Asia de Sud-Est. Exista doua tipuri de scortisoara: Cinnamomum verum, frecvent utilizata in lumea occidentala si cinnamomum aromaticum, care provine din sudul Chinei. Scortisoara are multiple beneficii pentru sanatate, dar exista anumite riscuri si masuri de precautie asociate cu aceasta. Beneficiile posibile pentru sanatate includ scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici, oprirea avansului sclerozei multiple si reducerea efectelor negative ale meselor bogate in grasimi.