Descriere
Ceai verde (60%), condimente 36,8% (scorțișoară, ghimbir, cuișoare, cardamom, ardei), aromă naturală de condimente.
10,00 lei TVA inclus
Calitățile antioxidante ale ceaiului verde se întâlnesc cu efectul revigorant al condimentelor oferind o senzatie răcoritoare
În stoc
Ceai verde (60%), condimente 36,8% (scorțișoară, ghimbir, cuișoare, cardamom, ardei), aromă naturală de condimente.
Cuisoare Cuișoarele sunt un condiment obținut din mugurii floriferi ai unui arbore exotic (Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata sau Syzygium aromaticum) din familia mirtaceelor. Cuişoarele au un continut ridicat de eugenol care întăreşte rezistenţa organismului în lupta cu substanţele toxice din mediu, acţionează ca agent antiinflamator şi asigură o serie de nutrienţi, flavonoizi, vitamina C, mangan, alciu, magneziu şi acizi graşi omega-3. |
Ceai Verde Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunzele nefermentate de Camelia sinensis, arbust asiatic sempervirescent, extrem de cultivat in Extremul Orient, Argentina, China, India, Pakistan şi Rusia. Datorita alcaloizilor continuti de ceaiul verde, acesta ofera organismului efecte stimulante, iar L-teanina din compozitia sa detine efecte calmante asupra sistemului nervos. Are un efect imediat revigorant, conferind organismului o stare de bine. Puternic efect antioxidant, intarziind procesul de imbatranire. Ajuta la mentinerea siluetei dorite, prin scaderea acumularilor de tesut adipos si favorizarea senzatiei de satietate. Contribuie la metabolismul energetic normal si ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Sprijina digestia. |
Ghimbir Ghimbirul (Zingiber officinale) este o planta care isi are originile in padurile tropicale din Asia de Sud si este folosita de secole atat in alimentatie, pentru a condimenta mancarea, cat si ca suport in medicina integrativa. |
Scortisoara Scorțișoara este un condiment care vine din ramuri de copac salbatic, originare din Caraibe, America de Sud si Asia de Sud-Est. Exista doua tipuri de scortisoara: Cinnamomum verum, frecvent utilizata in lumea occidentala si cinnamomum aromaticum, care provine din sudul Chinei. Scortisoara are multiple beneficii pentru sanatate, dar exista anumite riscuri si masuri de precautie asociate cu aceasta. Beneficiile posibile pentru sanatate includ scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici, oprirea avansului sclerozei multiple si reducerea efectelor negative ale meselor bogate in grasimi. |