Ne poti urmari pe urmatoarele platforme de socializare:

Shop

Ceai din plante cu Echinacea Doğadan, 20 plicuri/cutie

9,00 lei TVA inclus

Un ceai cu gust delicios si beneficii importante asupra întregului organism

Stoc epuizat

SKU: C3794 Categorie:

Descriere

Echinacea (30%), scorțișoară, frunze de mure, rooibos, tei, cuișoare, mere, arome, salvie, coajă de lămâie, coajă de portocală, curcuma, stevia, piper.

Informații suplimentare

Echinaceea

Echinaceea este o plantă perenă, folosită de mii de ani. Originară din America de Nord, era utilizată de către băștinași pentru ameliorarea manifestărilor răcelii, fiind preluată mai apoi și de exploratorii europeni, care au înțeles că aceasta poate fi de ajutor in numeroase boli.
În planta de echinaceea se regăsesc glicozide antibacteriene si antivirale, ulei volatil, rășini sau polizaharide, iar mulți dintre acești compuși pot contribui la ameliorarea a numeroase manifestări
Ceaiul de echinaceea are foarte multe proprietăți benefice pentru organism, precum susținerea imunității sau efect antiinflamator.
Echinaceea are în componența sa o serie de polizaharide, compuși care pot contribui la susținerea sistemului imunitar. Astfel, prin consumul de ceai de echinaceea, se favorizează producerea de celule T în organism, care sunt responsabile de protejarea organismului împotriva virusurilor și infecțiilor.
În cazul în care vă confruntați cu o gripă sau cu o răceală, consumul de ceai de echinaceea va poate ajuta să țineți sub control manifestările specifice și să grăbiți vindecarea cu 1-4 zile.

Scortisoara

Scorțișoara este un condiment care vine din ramuri de copac salbatic, originare din Caraibe, America de Sud si Asia de Sud-Est. Exista doua tipuri de scortisoara: Cinnamomum verum, frecvent utilizata in lumea occidentala si cinnamomum aromaticum, care provine din sudul Chinei. Scortisoara are multiple beneficii pentru sanatate, dar exista anumite riscuri si masuri de precautie asociate cu aceasta. Beneficiile posibile pentru sanatate includ scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici, oprirea avansului sclerozei multiple si reducerea efectelor negative ale meselor bogate in grasimi.

Cuisoare

Cuișoarele sunt un condiment obținut din mugurii floriferi ai unui arbore exotic (Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata sau Syzygium aromaticum) din familia mirtaceelor. Cuişoarele au un continut ridicat de eugenol care întăreşte rezistenţa organismului în lupta cu substanţele toxice din mediu, acţionează ca agent antiinflamator şi asigură o serie de nutrienţi, flavonoizi, vitamina C, mangan, alciu, magneziu şi acizi graşi omega-3.

Măr

Mărul este cel mai consumat fruct din lume, cu o producție anuală de peste 40 de milioane de tone. Mărul (Pirus malus”) a ajuns să fie considerat „regele fructelor” datorită proprietăților sale culinare și medicinale
Mărul contine vitamineȘ C și E, minerale: potasiu, fier și bor (previne osteoporoza). Coaja mărului este bogată în pectină (fibră vegetală) și acizi organici (malic, salicilic, citric, succinic) care favorizează curățarea intestinelor de toxine.