Descriere
Echinacea (30%), scorțișoară, frunze de mure, rooibos, tei, cuișoare, mere, arome, salvie, coajă de lămâie, coajă de portocală, curcuma, stevia, piper.
9,00 lei TVA inclus
Un ceai cu gust delicios si beneficii importante asupra întregului organism
Stoc epuizat
Echinacea (30%), scorțișoară, frunze de mure, rooibos, tei, cuișoare, mere, arome, salvie, coajă de lămâie, coajă de portocală, curcuma, stevia, piper.
Echinaceea Echinaceea este o plantă perenă, folosită de mii de ani. Originară din America de Nord, era utilizată de către băștinași pentru ameliorarea manifestărilor răcelii, fiind preluată mai apoi și de exploratorii europeni, care au înțeles că aceasta poate fi de ajutor in numeroase boli. |
Scortisoara Scorțișoara este un condiment care vine din ramuri de copac salbatic, originare din Caraibe, America de Sud si Asia de Sud-Est. Exista doua tipuri de scortisoara: Cinnamomum verum, frecvent utilizata in lumea occidentala si cinnamomum aromaticum, care provine din sudul Chinei. Scortisoara are multiple beneficii pentru sanatate, dar exista anumite riscuri si masuri de precautie asociate cu aceasta. Beneficiile posibile pentru sanatate includ scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici, oprirea avansului sclerozei multiple si reducerea efectelor negative ale meselor bogate in grasimi. |
Cuisoare Cuișoarele sunt un condiment obținut din mugurii floriferi ai unui arbore exotic (Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata sau Syzygium aromaticum) din familia mirtaceelor. Cuişoarele au un continut ridicat de eugenol care întăreşte rezistenţa organismului în lupta cu substanţele toxice din mediu, acţionează ca agent antiinflamator şi asigură o serie de nutrienţi, flavonoizi, vitamina C, mangan, alciu, magneziu şi acizi graşi omega-3. |
Măr Mărul este cel mai consumat fruct din lume, cu o producție anuală de peste 40 de milioane de tone. Mărul (Pirus malus”) a ajuns să fie considerat „regele fructelor” datorită proprietăților sale culinare și medicinale |