Ne poti urmari pe urmatoarele platforme de socializare:

Shop

Ceai din plante cu Echinacea Dogadan, 20 plicuri/cutie

9,00 lei TVA inclus

Un ceai cu gust delicios si beneficii importante asupra întregului organism

Stoc epuizat

SKU: C3794 Categorie:

Descriere

Echinacea (30%), scor?i?oar?, frunze de mure, rooibos, tei, cui?oare, mere, arome, salvie, coaj? de l?m?ie, coaj? de portocal?, curcuma, stevia, piper.

Informații suplimentare

Echinaceea

Echinaceea este o plant? peren?, folosit? de mii de ani. Originar? din America de Nord, era utilizat? de c?tre b??tina?i pentru ameliorarea manifest?rilor r?celii, fiind preluat? mai apoi ?i de exploratorii europeni, care au ?n?eles c? aceasta poate fi de ajutor in numeroase boli. ?n planta de echinaceea se reg?sesc glicozide antibacteriene si antivirale, ulei volatil, r??ini sau polizaharide, iar mul?i dintre ace?ti compu?i pot contribui la ameliorarea a numeroase manifest?ri Ceaiul de echinaceea are foarte multe propriet??i benefice pentru organism, precum sus?inerea imunit??ii sau efect antiinflamator. Echinaceea are ?n componen?a sa o serie de polizaharide, compu?i care pot contribui la sus?inerea sistemului imunitar. Astfel, prin consumul de ceai de echinaceea, se favorizeaz? producerea de celule T ?n organism, care sunt responsabile de protejarea organismului ?mpotriva virusurilor ?i infec?iilor. ?n cazul ?n care v? confrunta?i cu o grip? sau cu o r?ceal?, consumul de ceai de echinaceea va poate ajuta s? ?ine?i sub control manifest?rile specifice ?i s? gr?bi?i vindecarea cu 1-4 zile.

Scortisoara

Scor?i?oara este un condiment care vine din ramuri de copac salbatic, originare din Caraibe, America de Sud si Asia de Sud-Est. Exista doua tipuri de scortisoara: Cinnamomum verum, frecvent utilizata in lumea occidentala si cinnamomum aromaticum, care provine din sudul Chinei. Scortisoara are multiple beneficii pentru sanatate, dar exista anumite riscuri si masuri de precautie asociate cu aceasta. Beneficiile posibile pentru sanatate includ scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici, oprirea avansului sclerozei multiple si reducerea efectelor negative ale meselor bogate in grasimi.

Cuisoare

Cui?oarele sunt un condiment ob?inut din mugurii floriferi ai unui arbore exotic (Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata sau Syzygium aromaticum) din familia mirtaceelor. Cui?oarele au un continut ridicat de eugenol care ?nt?re?te rezisten?a organismului ?n lupta cu substan?ele toxice din mediu, ac?ioneaz? ca agent antiinflamator ?i asigur? o serie de nutrien?i, flavonoizi, vitamina C, mangan, alciu, magneziu ?i acizi gra?i omega-3.

M?r

M?rul este cel mai consumat fruct din lume, cu o produc?ie anual? de peste 40 de milioane de tone. M?rul (Pirus malus?) a ajuns s? fie considerat ?regele fructelor? datorit? propriet??ilor sale culinare ?i medicinale M?rul contine vitamine? C ?i E, minerale: potasiu, fier ?i bor (previne osteoporoza). Coaja m?rului este bogat? ?n pectin? (fibr? vegetal?) ?i acizi organici (malic, salicilic, citric, succinic) care favorizeaz? cur??area intestinelor de toxine.