Descriere
Condimente 53% (scorțișoară, ghimbir, cuișoare, cardamom, fenicul, ardei, ardei brazilian), ceai negru (30%), rooibos, șofran, aromă.
15,00 lei TVA inclus
Stoc epuizat
Condimente 53% (scorțișoară, ghimbir, cuișoare, cardamom, fenicul, ardei, ardei brazilian), ceai negru (30%), rooibos, șofran, aromă.
Scortisoara Scorțișoara este un condiment care vine din ramuri de copac salbatic, originare din Caraibe, America de Sud si Asia de Sud-Est. Exista doua tipuri de scortisoara: Cinnamomum verum, frecvent utilizata in lumea occidentala si cinnamomum aromaticum, care provine din sudul Chinei. Scortisoara are multiple beneficii pentru sanatate, dar exista anumite riscuri si masuri de precautie asociate cu aceasta. Beneficiile posibile pentru sanatate includ scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici, oprirea avansului sclerozei multiple si reducerea efectelor negative ale meselor bogate in grasimi. |
Ghimbir Ghimbirul (Zingiber officinale) este o planta care isi are originile in padurile tropicale din Asia de Sud si este folosita de secole atat in alimentatie, pentru a condimenta mancarea, cat si ca suport in medicina integrativa. |
Cuisoare Cuișoarele sunt un condiment obținut din mugurii floriferi ai unui arbore exotic (Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata sau Syzygium aromaticum) din familia mirtaceelor. Cuişoarele au un continut ridicat de eugenol care întăreşte rezistenţa organismului în lupta cu substanţele toxice din mediu, acţionează ca agent antiinflamator şi asigură o serie de nutrienţi, flavonoizi, vitamina C, mangan, alciu, magneziu şi acizi graşi omega-3. |