Descriere
Condimente 53% (scor?i?oar?, ghimbir, cui?oare, cardamom, fenicul, ardei, ardei brazilian), ceai negru (30%), rooibos, ?ofran, arom?.
15,00 lei TVA inclus
Stoc epuizat
Condimente 53% (scor?i?oar?, ghimbir, cui?oare, cardamom, fenicul, ardei, ardei brazilian), ceai negru (30%), rooibos, ?ofran, arom?.
Scortisoara Scor?i?oara este un condiment care vine din ramuri de copac salbatic, originare din Caraibe, America de Sud si Asia de Sud-Est. Exista doua tipuri de scortisoara: Cinnamomum verum, frecvent utilizata in lumea occidentala si cinnamomum aromaticum, care provine din sudul Chinei. Scortisoara are multiple beneficii pentru sanatate, dar exista anumite riscuri si masuri de precautie asociate cu aceasta. Beneficiile posibile pentru sanatate includ scaderea nivelului de zahar din sange la diabetici, oprirea avansului sclerozei multiple si reducerea efectelor negative ale meselor bogate in grasimi. |
Ghimbir Ghimbirul (Zingiber officinale) este o planta care isi are originile in padurile tropicale din Asia de Sud si este folosita de secole atat in alimentatie, pentru a condimenta mancarea, cat si ca suport in medicina integrativa. Folosit pentru beneficiile sale inca din Antichitate si promovat chiar de Pitagora, ghimbirul a fost testat si de medicina chineza pentru ameliorarea manifestarilor digestive neplacute, a tusei sau in calmarea durerilor provocate de reumatism. |
Cuisoare Cui?oarele sunt un condiment ob?inut din mugurii floriferi ai unui arbore exotic (Caryophyllus aromaticus, Eugenia caryophyllata sau Syzygium aromaticum) din familia mirtaceelor. Cui?oarele au un continut ridicat de eugenol care ?nt?re?te rezisten?a organismului ?n lupta cu substan?ele toxice din mediu, ac?ioneaz? ca agent antiinflamator ?i asigur? o serie de nutrien?i, flavonoizi, vitamina C, mangan, alciu, magneziu ?i acizi gra?i omega-3. |